Despre companie

UTI Servicii şi Mentenanţă este o companie membră a grupului UTI specializată în furnizarea de soluții de securitate și IT&C de înaltă tehnologie pentru operatorii portuari.

Fie că vorbim de supraveghere video, detecție perimetrală, control al accesului, detecție la incendiu, protecția datelor și comunicații, furnizăm clienților noștri cele mai performante sisteme, ajutându-i să-și diminueze pierderile și să-și crească profitabilitatea.

Compania noastră este un integrator de top în domeniul soluțiilor de securitate fizică, tehnologia informației și comunicații, instalând atât echipamente și soluții dezvoltate intern, cât și componente realizate de producători de renume mondial.

UTI Servicii şi Mentenanţă reflectă viziunea de ansamblu a Grupului în relația cu clientul: cei mai buni specialiști în domeniu, soluții complexe și customizate în funcție de nevoile acestuia, servicii care adaugă valoare conceptelor de securitate elaborate, proiecte implementate la cele mai înalte standarde de calitate și respectarea angajamentelor asumate față de beneficiar.

Cod de conduită și etică

Succesul companiei noastre depinde și de angajamentul companiei și al angajaților săi cu privire la implementarea și respectarea celor mai înalte standarde de integritate în afaceri.

La UTI Servicii șI Mentenanță, a acționa cu integritate înseamnă mai mult decât respectarea legilor și a reglementărilor naționale și internaționale. În relațiile de afaceri ale companiei, acordăm aceeași importanță atât calității impecabile a soluțiilor oferite, cât și celor mai ridicate standarde de integritate și de conformitate.

Credibilitatea companiei noastre, precum și încrederea clienților, a furnizorilor, a partenerilor și a publicului sunt influențate în mod semnificativ de atitudinea onestă a companiei și a fiecărui angajat în parte.

UTI Servicii și Mentenanță aderă la Codul de conduită și etică în afaceri al UTI, care stabilește așteptările de integritate pe care compania le are față de angajați și față de țerțe părți care acționează în numele companiei.

UTI a realizat sistemul de monitorizare video a traficului navelor maritime la intrarea pe Canalul Sulina

UTI Servicii și Mentenanță a proiectat și implementat sistemul de monitorizare video a traficului navelor pe șenalul navigabil aferent zonei de intrare/ieșire a navelor maritime pe Canalul Sulina din Marea Neagră (Bara Sulina). Beneficiarul proiectului este Regia Autonomă Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați. Proiectul a fost câștigat prin transmiterea unei oferte ca urmare a anunțului de publicitate publicat în SEAP de Regia Autonomă.

Sistemul transmite imagini pe timp de zi și de noapte, în timp real și simultan către Secția Căi Navigabile din Sulina și către sediul central al Regiei Autonome Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați. Imaginile înregistrate au o acuratețe foarte bună și sunt stocate pentru o perioadă de minim 30 zile.

Pentru obținerea unei eficiențe maxime a sistemului, acesta a fost setat să funcționeze în parametri optimi, fără intervenția unui operator, 24/24. Accesul la setările și funcțiile acestuia este securizat și se face pe bază de parolă.

Este necesară monitorizarea video a șenalului navigabil întrucât prin această zonă are loc traversarea navelor între Dunăre și Marea Neagră, iar imaginile video asigură o evidență clară a tuturor navelor și ambarcațiunilor.

Pe de altă parte, prin implementarea sistemului de monitorizare video se pot descoperi din timp eventuale obstacole care ar împiedica desfășurarea în condiții de siguranță a traficului navelor. În caz de accidente pe apă, imaginile video pot reprezenta probe materiale privind nerespectarea regulilor de navigație.

Pentru realizarea transmisiei de date, specialiștii UTI au testat și implementat soluții de ultimă generație, care răspund nevoilor de siguranță și securitate ale beneficiarului proiectului și permit transmiterea de date între două localități aflate la peste 150 km una de alta, Sulina și Galați, prima dintre acestea fiind accesibilă doar pe apă.

UTI Servicii și Mentenanță a devenit Partener GOLD al gigantului Milestone

UTI Servicii și Mentenanță a devenit Partener GOLD al Milestone Systems – lider mondial în industria platformelor IP software deschise pentru management de conținut video.
Compania daneză, înființată în 1998, are peste 100 de parteneri în țări din toată lumea și a dezvoltat soluții destinate protecției oamenilor și bunurilor, optimizării proceselor și reducerii costurilor.

Prin participarea unor angajați ai UTI Servicii și Mentenanță la cursuri de specializare și prin sustinerea examenelor de certificare, compania afiliată UTI a devenit Partener Gold pentru piața din România, având posibilitatea să comercializeze, la prețuri extrem de avantajoase, produse marca Milestone.

De asemenea, parteneriatul ne permite accesarea cu prioritate a serviciilor de suport tehnic de specialitate și promovarea brandului pe o platformă accesată de peste 1.700 de companii.

Statutul de Partener GOLD certifică capacitatea tehnică a UTI Servicii și Mentenanță de a proiecta, instala și integra produse software de management video în cadrul unor proiecte de anvergură.

×