UTI Servicii și Mentenanță a devenit Partener GOLD al gigantului Milestone

UTI Servicii și Mentenanță a devenit Partener GOLD al Milestone Systems – lider mondial în industria platformelor IP software deschise pentru management de conținut video.
Compania daneză, înființată în 1998, are peste 100 de parteneri în țări din toată lumea și a dezvoltat soluții destinate protecției oamenilor și bunurilor, optimizării proceselor și reducerii costurilor.

Prin participarea unor angajați ai UTI Servicii și Mentenanță la cursuri de specializare și prin sustinerea examenelor de certificare, compania afiliată UTI a devenit Partener Gold pentru piața din România, având posibilitatea să comercializeze, la prețuri extrem de avantajoase, produse marca Milestone.

De asemenea, parteneriatul ne permite accesarea cu prioritate a serviciilor de suport tehnic de specialitate și promovarea brandului pe o platformă accesată de peste 1.700 de companii.

Statutul de Partener GOLD certifică capacitatea tehnică a UTI Servicii și Mentenanță de a proiecta, instala și integra produse software de management video în cadrul unor proiecte de anvergură.

×